Exemplu procese automatizate: Integrare cu procesatori de plăți cu cardul, Integrare cu firme de curierat, Actualizare automata preturi si stocuri produse, Generare automata a feed-urilor catre parteneri si afiliati, Alerte automate de modificari stoc, pret, Notificari prin SMS

Integrare cu procesatori de plăți cu cardul

Automat la achizitionarea platformei while1 ti se ofera posibilitatea de integrare a oricarui procesator de plati online sau e-banking. Disponibilitatea plății cu cardul în comerțul online a devenit din ce în ce mai importantă, fapt pentru care punem la dispoziție orice soluție disponibilă în prezent pe piață.

Integrare cu firme de curierat

În procesul de comandă, prin apăsarea unui singur buton, toate informațiile despre comandă și livrare sunt trimise către curier și tot ce rămâne de făcut este imprimarea foii de parcurs (AWB). În While1 pot fi integrate toate serviciile de curierat care permit acest sistem de lucru: FanCourier, Cargus, Urgent curier, Nemo expres, DPD, TNT, etc. Livrarea rapidă și eficientă reprezintă un serviciu esențial pentru magazinul tău online. Curierii Cargus si Fan Courier pun la dispoziție un sistem automat de generare de AWB-uri, inclusiv posibilitatea urmăririi coletului până la destinație. Prin simpla apăsare a unui buton din cadrul panoului de administrare poți asocia un număr AWB unei comenzi (sincronizat în timp real cu baza de date Cargus sau Fan Courier), poți tipări fișa de expediție sau anula comanda.

Actualizare automata preturi si stocuri produse

În cazul în care distribuitorul dispune de un feed prin intermediul căruia furnizează informațiile legate de preț și stoc al produselor, se creeaza un modul care actualizeaza automat aceste informații, zilnic, fără nicio intervenție ulterioară.

Actualizarea automata se poate realiza si prin intermediul importului unui fișier .csv furnizat de către distribuitori, vei putea actualiza automat prețul și stocul produselor în cadrul magazinului online în funcție de disponibilitate, inclusiv opțiunea de a evidenția produsele prezente în stocul fizic al magazinului. Ca rezultat al acțiunii de actualizare, se va genera și o listă cu produsele care nu se află pe site dar care pot fi aduse de către distribuitori și o listă cu produsele care nu se mai regăsesc în listele distribuitorilor, facilitând astfel gestionarea produselor EOL(end of life).

Generare automata a feed-urilor catre parteneri si afiliati

Se genereaza automat, la adoptarea platformei feed-uri optimizate catre comparatoarele de preturi: price, shopmania, compari, cauti, smartbuy etc si catre site-uri affiliati (profitshare, 2parale) care se actualizeaza zilnic, de mai multe ori pe zi, si care pot fi optimizate foarte rapid pentru trimiterea doar a produselor care au stoc mai mare sau egal cu 3 de exemplu.