Prin calitatea serviciilor oferite si prin experienta acumulată in eCommerce, While1 ridica standardele comertului electronic din Romania printr-o gama larga de servicii si solutii adaptabile oricărui business. Asigurăm consultanță pentru strategia ta de marketing sau eCommerce managing, astfel incat vei putea obtine rezultate remarcabile prin efort minim.

Cu ce ne diferentiem de alte solutii internationale

In primul rand, serviciile integrate se adreseaza in special pietei din Romania: procesatori de plati online din Romania, sisteme de curierat automate oferite de catre curierii din Romania, comparatoarele de preturi si sistemele automate de actualizare a preturilor puse la dispozitie de catre distribuitorii din România. In al doilea rând, pachetele de servicii oferite de catre While1 sunt concepute si mulate pentru piata  de ecommerce din România, incat au scopul de a furniza solutii echilibrate în functie de cerintele si nevoile pietei. Tinand cont de experienta acumulata timp de 10 ani in cadrul comertului electronic din Romania, am putut observa si studia evolutia acestuia pentru a veni in prezent cu un produs care să poata furniza solutii eCommerce pentru orice business.

Cu ce ne diferentiem de alte solutii din Romania

Fata de platformele de eCommerce din Romania, While1 se evidentiaza in primul rand prin calitatea serviciilor oferite clientului si prin consultanta si strategie de dezvoltare online. In al doilea rand, magazinele dezvoltate de catre While1 au obtinut numeroase premii si rezultate notabile. (Vezi premii obtinute)

While este o platforma de magazine online customizabila, intuitiva, user-friendly si usor de administrat. Platforma a fost dezvoltata de proprietari de magazine online, care acumuleaza experienta dobandita in peste 10 ani de comert electronic in administrarea unor magazine de real success cum ar fi: PC Garage, Watchshop, 3pitici, sevensins, toys etc. Astfel, While1 este o platforma gandita special pentru a permite evolutia la nivelul urmator si dezvoltarea afacerii tale…

In afara de administrare si creare de magazine online, While1 ofera servicii complete de gazduire web, email marketing, solutii integrate de telefonie office & ecommerce (VoIP), audit si consultanta SEO onpage si offpage, consultanta marketing si comert online etc

 

Echipa While1 Software

VasileGabriel VasileManager

Gabriel are o experienta de peste 12 ani in ecommerce atat in administrarea unor magazine de real succes cat si in programare web si centrale telefonice. Fost administrator PCGarage, Watchshop, Sevensins, Gabriel a decis sa isi urmeze pasiunea de programator si a infiintat compania While1 Software, care are ca scop ridicarea standardelor comertului electronic din Romania.

 

 

VarzaruLiviu Varzaru Project Manager

Liviu a fost cucerit de dorinta lui Gabriel de a imbunatati comertul electronic din Romania si a contribuit, alaturi de acesta, la punerea bazei companiei While1 Software. Liviu are o experienta de peste 10 ani in domeniul online, indeplinind pe rand functia de project manager pentru PCGarage, RHS (likeit), okazii.

 

placeholderMihai Cojan Sysadmin

Mihai a fost pasionat de tanar de retelistica si servere, la 16 ani infiintand prima sa companie, o retea de internet de cartier. Mihai s-a alaturat echipei While1 din dorinta de a implementa cunostintele acumulate din proiectele realizate. Cei peste 10 ani de experienta, s-au dovedit un mare castig, serverele While1 fiind unele dintre cele mai bine optimizate din Romania, gazduind fara probleme peste 35 de magazine online si aplicatii.

 

AdiAdrian Dalalau Senior Developer

Adrian, cu o experienta de peste 12 ani in diferite limbaje de programare PHP, MySQL, JavaScript, s-a alaturat echipei While1 din dorinta de a-si pune experienta in valoare intr-o companie unde mediul de lucru este relaxant si motivant.

 

 

 

12096293Dragos Bucurenci Front-end Developer

Dragos, cu o experienta de peste 8 ani in web design si programare PHP, MySQL, Javascript, CSS, s-a alaturat echipei While1 din dorinta de a avea noi provocari si a activa intr-o companie unde mediul de lucru este relaxant si antrenant. Dragos are cunostinte vaste in implementarea de layout-uri si administrare baze de date.

 

MantaManta CristianMarketing specialist

Cristian activeaza in online de peste 8 ani, indeplinind diferite functii cum ar fi: Client Service, Project Manager, Marketing Manager. Experienta lui in marketing online (de peste 7 ani) s-a dovedit a fi un real castig atat pentru compania While1 Software cat si pentru clientii acesteia.

 

adina

Adina Turcanu – Project Manager

Abilitatile Adinei de a mentine buna organizare s-au imbinat de-a lungul timpului cu manifestarea creativitatii, rezultand o experienta de peste 10 ani in mediul online, in variate sfere de activitate. A activat ca Account Manager si Project Manager, coordonand dezvoltarea si mentenanta a numeroase site-uri de prezentare sau e-commerce si implicandu-se in crearea si monitorizarea de campanii publicitare sau SEO. Ca parte a echipei While1, Adina sustine procesul de imbunatatire continua a serviciilor, plecand de la aspecte fundamentale si pana la detaliile de finete.

 

gardon

Alexandru Gardon – Business developement

Pasiunea pentru domeniul IT a luat nastere la varsta de 7 ani odata cu primul calculator, si s-a trasformat in peste 18 ani de experienta in IT si online. In 2015 s-a alaturat echipei While1 Software – CallTrack pe pozitia de Business Developer Manager cu dorinta de a trasfoma proiectul CallTrack – aplicatia de centrale telefonice VoIP intr-o poveste de succes.