Prin calitatea serviciilor oferite si prin experienta acumulată in eCommerce, While1 ridica standardele comertului electronic din Romania printr-o gama larga de servicii si solutii adaptabile oricărui business. Asigurăm consultanță pentru strategia ta de marketing sau eCommerce managing, astfel incat vei putea obtine rezultate remarcabile prin efort minim.

Cu ce ne diferentiem de alte solutii internationale

In primul rand, serviciile integrate se adreseaza in special pietei din Romania: procesatori de plati online din Romania, sisteme de curierat automate oferite de catre curierii din Romania, comparatoarele de preturi si sistemele automate de actualizare a preturilor puse la dispozitie de catre distribuitorii din România. In al doilea rând, pachetele de servicii oferite de catre While1 sunt concepute si mulate pentru piata  de ecommerce din România, incat au scopul de a furniza solutii echilibrate în functie de cerintele si nevoile pietei. Tinand cont de experienta acumulata timp de 10 ani in cadrul comertului electronic din Romania, am putut observa si studia evolutia acestuia pentru a veni in prezent cu un produs care să poata furniza solutii eCommerce pentru orice business.

Cu ce ne diferentiem de alte solutii din Romania

Fata de platformele de eCommerce din Romania, While1 se evidentiaza in primul rand prin calitatea serviciilor oferite clientului si prin consultanta si strategie de dezvoltare online. In al doilea rand, magazinele dezvoltate de catre While1 au obtinut numeroase premii si rezultate notabile. (Vezi premii obtinute)

While este o platforma de magazine online customizabila, intuitiva, user-friendly si usor de administrat. Platforma a fost dezvoltata de proprietari de magazine online, care acumuleaza experienta dobandita in peste 10 ani de comert electronic in administrarea unor magazine de real success cum ar fi: PC Garage, Watchshop, 3pitici, sevensins, toys etc. Astfel, While1 este o platforma gandita special pentru a permite evolutia la nivelul urmator si dezvoltarea afacerii tale…

In afara de administrare si creare de magazine online, While1 ofera servicii complete de gazduire web, email marketing, solutii integrate de telefonie office & ecommerce (VoIP), audit si consultanta SEO onpage si offpage, consultanta marketing si comert online etc