While1 este o platforma creata de catre practicieni in e-commerce si respecta cei trei piloni principali ai retail-ului: gestiune, vanzari, contabilitate – totul in acelasi loc! While1 este o platforma de magazine online customizabila, intuitiva, user-friendly si usor de administrat. Platforma a fost dezvoltata de proprietari de magazine online, care acumuleaza experienta dobandita in peste 10 ani de comert electronic in administrarea unor magazine de real success cum ar fi: PC Garage, Watchshop, 3pitici, sevensins, toys etc. Astfel, While1 este o platforma gandita special pentru a permite evolutia la nivelul urmator si dezvoltarea afacerii tale

DESIGN

Scalabilitate

Adaptabil pentru orice tema, indiferent de specificul afacerii tale, astfel incat sa poti crea o experienta unica clientilor tai. Incepe cu un nou design sau alege acum unul dintre mostrele prezentate.

Costuri mici de exploatare

Website-ul tau este optimizat pentru o buna navigare, timp rapid de incarcare indiferent de numarul de produse si este usor de gestionat, chiar de catre tine si oamenii din echipa ta.

MULTISITE SI MULTIFIRMA:

Platforma while1 este solutia completa de magazin online care permite lucrul simultan cu mai multe magazine, CMS si gestionarea  contabilitatii primare pe societati comerciale multiple

Astfel, daca ai mai multe magazine online, le poti integra in platforma while1 pentru a le gestiona concomitent, optimiza si scurta timpul petrecut cu administrarea lor.

MARKETING

Instrumente– lansezi o promotie sau combati rapid miscarile concurentei, in cateva secunde, cu cele mai eficiente tool-uri de marketing.

SEO – vizibilitate imediata pentru motoarele de cautare. Site-ul tau va fi optimizat on page inca de la lansare.

Pentru a permite o crestere organica a afacerii tale, magazinele care folosesc platforma while1 sunt optimizate in mod automat pentru o pozitionare cat mai buna in motoarele de cautare. Am adaptat întreaga structură a magazinelor online dupa toate motoarele de căutare pentru a facilita încărcarea și afișarea paginilor in pozitii de top în urma unui search. Astfel la adoptarea platformei sunt generate automat: sitemaps, friendly url, metas, smartsnippets, HTML optimizat complet pentru SEO, CSS optimizat pentru a permite o incarcare imediata a site-ului.

Social Media – cele mai noi tool-uri social media integrate in site.

MANAGEMENT

1. Gestionezi mii de produse cu doar cateva clicuri, indiferent de tipul produselor – stocuri proprii, feed-uri sau chiar produse in custodie.
2. Rapoarte de rotatie a stocurilor si de performanta a promotiilor.
3. Preturi diferentiate pe categorii, furnizori sau brand-uri.
4. Order management – timp de reactie rapid si gestionare corecta a comenzilor.

CONTABILITATE PRIMARA SI GESTIUNE

Gestionezi stocuri si achizitii, poti verifica zilnic performanta magazinului, astfel incat sa poti lua din timp decizii vitale pentru afacerea ta. Vanzari, achizitii, solduri, gestiune – totul intr-un ciclu ermetic si precis, totul in platfoma While.

Factura este generată în mod automat în cadrul fiecărei comenzi și este completată cu datele completate de către client sau cu datele preluate din contul de client. În cazul în care va fi necesar, pot fi create facturi și manual de la zero, separat de comandă, datele pentru emiterea facturii fiind completate de către operator. De asemenea, se ofera posibilitatea de integrare cu programe de facturare, contabilitate și gestiune precum Saga, Ciel, WinMentor etc. Se poate face export de facturi către programele de gestiune, contabilitate sau facturare Se pot exporta toate facturile recente sau se pot selecta doar comenzile dorite, iar toate exporturile realizate sunt salvate într-un istoric.

AUTOMATIZARE PROCESE

Integrare cu procesatori de plăți cu cardul

Automat la achizitionarea platformei while1 ti se ofera posibilitatea de integrare a oricarui procesator de plati online sau e-banking. Disponibilitatea plății cu cardul în comerțul online a devenit din ce în ce mai importantă, fapt pentru care punem la dispoziție orice soluție disponibilă în prezent pe piață.

Integrare cu firme de curierat

În procesul de comandă, prin apăsarea unui singur buton, toate informațiile despre comandă și livrare sunt trimise către curier și tot ce rămâne de făcut este imprimarea foii de parcurs (AWB). În While1 pot fi integrate toate serviciile de curierat care permit acest sistem de lucru: FanCourier, Cargus, Urgent curier, Nemo expres, DPD, TNT, etc. Livrarea rapidă și eficientă reprezintă un serviciu esențial pentru magazinul tău online. Curierii Cargus si Fan Courier pun la dispoziție un sistem automat de generare de AWB-uri, inclusiv posibilitatea urmăririi coletului până la destinație. Prin simpla apăsare a unui buton din cadrul panoului de administrare poți asocia un număr AWB unei comenzi (sincronizat în timp real cu baza de date Cargus sau Fan Courier), poți tipări fișa de expediție sau anula comanda.

Actualizare automata preturi si stocuri produse

În cazul în care distribuitorul dispune de un feed prin intermediul căruia furnizează informațiile legate de preț și stoc al produselor, se creeaza un modul care actualizeaza automat aceste informații, zilnic, fără nicio intervenție ulterioară.

Actualizarea automata se poate realiza si prin intermediul importului unui fișier .csv furnizat de către distribuitori, vei putea actualiza automat prețul și stocul produselor în cadrul magazinului online în funcție de disponibilitate, inclusiv opțiunea de a evidenția produsele prezente în stocul fizic al magazinului. Ca rezultat al acțiunii de actualizare, se va genera și o listă cu produsele care nu se află pe site dar care pot fi aduse de către distribuitori și o listă cu produsele care nu se mai regăsesc în listele distribuitorilor, facilitând astfel gestionarea produselor EOL(end of life).

Generare automata a feed-urilor catre parteneri si afiliati

Se genereaza automat, la adoptarea platformei feed-uri optimizate catre comparatoarele de preturi: price, shopmania, compari, cauti, smartbuy etc si catre site-uri affiliati (profitshare, 2parale) care se actualizeaza zilnic, de mai multe ori pe zi, si care pot fi optimizate foarte rapid pentru trimiterea doar a produselor care au stoc mai mare sau egal cu 3 de exemplu.

Trimitere automata a comenzilor catre furnizori

Trimitere automata a SMS-urilor catre client