Software-productsGestionezi stocuri si achizitii, poti verifica zilnic performanta magazinului, astfel incat sa poti lua din timp decizii vitale pentru afacerea ta. Vanzari, achizitii, solduri, gestiune – totul intr-un ciclu ermetic si precis, totul in platfoma While.

Import stoc furnizori

Stocul produselor afișate în site va fi actualizat în mod automat prin importul unui fișier .csv sau prin intermediul feed-urilor cu stocurile furnizorilor, zilnic sau ori de câte ori a fost presetat în panoul de administrare. Aceste fișiere sunt puse la dispoziție de către furnizori pentru a facilita operațiunile de distribuție și achiziție a mărfii.

Filtrare produse după stoc

Atât în magazinul online cât și în panoul de administare, produsele pot fi filtrate după tipul stocului disponibil (exemplu stoc magazin, stoc furnizor, precomandă, stoc limitat, etc.). Astfel, clienții interesați de produse încă nelansate (precomandă) sau de cele aflate în stocul fizic al magazinului au posibilitatea să aleagă doar produsele care corespund acestor criterii.

Depozite multiple

Pentru o putea gestiona corect stocurile fizice ale produselor Pot fi adaugate depozite multiple de marfuri. Pentru magazinele care au puncte fizice de vanzare acest modul este imperativ necesar pentru a putea vizualiza si actualiza in timp real stocul fiecarui magazin in parte.

Gestiuni multiple

Fiecarui depozit ii sunt asociate mai multe gestiuni de produse. Pentru un control cat mai eficace al stocurilor fiecare gestiune generata are proprietati specifice cu ar fi: permite comenzi, permite vanzare, permite stoc service, gestiune consignatie