PayPal
Serviciul oferit de către Paypal.com funcționează ca un cont bancar, singura diferență fiind că totul se realizează electronic și securizat din fața calculatorului prin intermediul unei conexiuni la Internet. Prin suport Paypal pot fi gestionate atât plăți internaționale cât și naționale.

Comparatoare de prețuri (Price.ro, Smartbuy, Shopmania, Compari.ro, Kaboo.ro, etc.)
Pe piața online prețul contează mult mai mult decât pe cea tradițională, offline. Aici cumpărătorul are acces mult mai ușor la oferte de prețuri ale magazinelor concurente prin accesarea site-urilor specializate în compararea prețului unui anumit produs între ofertele prezente pe mai multe magazine online. Cumpărătorul va dori să găsească cea mai bună ofertă, rating și review-uri pentru produsul dorit. Astfel, un preț bun va aduce întotdeauna trafic generos pentru magazinul tău.
Comparatoarele de prețuri oferă în general listare gratuită, însă pentru o targetare reușită pe o anumită categorie de produse (de exemplu cele mai căutate și cumpărate produse) este nevoie de suport financiar. While îți pune la dispoziție modulul necesar pentru listarea produselor în cadrul acestor site-uri. Poti genera feed-urile de produse catre comparatoare exportand doar anumite categorii de produse sau producatori, doar produsele aflate in stocul fizic al magazinului etc.

Google Analytics

În cadrul panoului de administrare vei putea avea acces direct la rapoartele și statisticile furnizate de către Google Analytics. Prin import automat zilnic de date în cadrul CMS-ului, vei putea vizualiza rapoarte detaliate de vânzări, informații despre vizitatori, sursa vizitelor, cele mai accesate secțiuni, cele mai căutate produse, brand-uri sau categorii de produse, toate acestea fără a mai accesa extern contul Google Analytics. Toate informațiile despre magazinul tău sunt într-un singur loc, simplu și eficient.

Magazin online pe Facebook

Rețeaua de socializare Facebook îți poate oferi un dublu avantaj în calitate de magazin online. Prin adaptarea designului magazinului tău pentru integrarea unui modul tip aplicație, îți poți transfera o parte din activitate și vânzări direct pe Facebook. Astfel, ai acces direct la milioane de utilizatori ai rețelei sociale, îți poți promova magazinul online, și, totodată, poți obține feedback în mod constant de la cumpărători.

Plăți online prin PayU

ePayment, membru al grupului PayU, este un procesator de carduri care integrează soluții de plată pentru magazinele online. Acesta oferă un sistem de plată extrem de sigur și ușor de folosit, atât de către utilizatori, cât și de către comercianți. Asigurând un mediu securizat de tranzacționare, prin sistem de filtrare antifraudă, ePayment reprezintă soluția perfectă pentru plățile efectuate în cadrul unui magazin online.

Cargus

Livrarea rapidă și eficientă reprezintă un serviciu esențial pentru magazinul tău online. Curierul Cargus pune la dispoziție un sistem automat de generare de AWB-uri, inclusiv posibilitatea urmăririi coletului până la destinație. Prin simpla apăsare a unui buton din cadrul panoului de administrare poți asocia un număr AWB unei comenzi (sincronizat în timp real cu baza de date Cargus), poți tipări fișa de expediție sau anula comanda.

FanCourier

Livrarea rapidă și eficientă reprezintă un serviciu esențial pentru magazinul tău online. FanCourier pune la dispoziție un sistem semi-automat de generare de AWB-uri. Prin crearea unui fișier .csv cu informațiile privind comenzile ce vor fi expediate și exportul acestuia în platforma curierului, se generează un număr AWB pentru fiecare comandă în parte. De asemenea, din panoul de administrare de poate tipări fișa de expediție sau anula comanda corespunzătoare unui anumit AWB.

Fastius Curier

Fastius Curier pune la dispoziție un sistem automat de generare de AWB-uri. Prin simpla apăsare a unui buton din cadrul panoului de administrare poți asocia un număr AWB unei comenzi (sincronizat în timp real cu baza de date Fastius), poți tipări fișa de expediție sau anula comanda.