Newsletter dinamice

Pot fi create newslettere dinamice care contin atat produse cat si banere bannere, cu integrarea lor automata in sender-ul de mailuri, intr-un timp foarte scazut de setare – timpul mediu pentru setarea unei campanii este de este de 10 minute.

While1 are integrat un serviciu independent de email marketing ce asigură trimiterea aproape instantaneu a newsletter-ului (24 mailuri/secunda) si un procentaj maxim de livrare a ofertei direct în inbox. Structura simplă și câmpurile predefinite fac newsletterul ușor de realizat, personalizat și trimis direct din platforma, iar rezultatele trimiterii pot fi vizualizate în rapoarte detaliate

Cupoane cadou – Vouchere

Poti crea vouchere cu multiple posibilitati de personalizare (doar pe anumite categorii, valori procentuale). De asemenea, poti crea campanii de reduceri pe baza de coduri de voucher ce pot fi unice pe campanie sau nominale (pentru fiecare client in parte). Reducerea poate fi setata numeric sau procentual si se poate acorda pentru toate produsele din magazin, pentru anumite produse sau pentru un singur produs. Se poate opta pentru limitarea cantitatii comandate si a reutilizarii codului de reducere per client sau per campanie.

Comparatoare de prețuri

While1 îți oferă suport pentru export de prețuri și stoc spre cele mai utilizate comparatoare de prețuri: Price.ro, Smarbuy, Shopmania, Compari.ro etc. Prezența produselor în comparatoarele de prețuri îți poate include magazinul printre opțiunile cumpărătorilor prin afișarea de prețuri competitive și, totodată, îți poate crește rata de conversie.

Alerte de preț

În foarte multe cazuri utilizatorii își doresc doar un anumit produs, însă vor aștepta până când prețul acestuia se va încadra în bugetul acestora. Astfel, poate fi creat un modul de urmărire a produsului care va transmite utilizatorului o alertă în cazul în care produsul dorit va fi ținta unei promoții sau a unei reduceri. Odată cu scăderea prețurilor, proces inevitabil pe orice piață, grupul de utilizatori ce folosește modulul de alertă de preț poate deveni și grup de cumpărători, crescând astfel vânzările magazinului tău.

Discount per client

Pentru a fideliza un client există posibilitatea de a oferi o reducere specială în cadrul contului personal. Odată cu accesarea magazinului de către clientul respectiv, prețurile vor fi afișate cu reducerea prestabilită de către tine din panoul de administrare. Se adauga grupuri de clienti, grile de discount automate, puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzilor. Se pot oferi automat discounturi pentru clienti (de ex: in functie de ziua de nastere a clientului) si se pot oferi accese clientilor pentru a vizualiza  in timp real stocul produselor  sau furnizorii produselor.

Pagini speciale cu layout personalizat

Se pot crea campanii / concursuri cu design distinct față de website și cu generare automată de link special pentru fiecare campanie. Paginile speciale sunt pagini din site ce contin atat informatie text cat si produse si sunt create de regula ca parte a unei campanii de marketing in care este necesar un landing page special. In paginile speciale pot fi adaugate: bannere, informatie text, produse. La finalul campaniei, aceasta trece automat într-o arhivă împreună cu celelalte campanii finalizate.