Securizarea SSL

Întreaga activitate a magazinului tău se va desfășura într-un mediu securizat SSL. O conexiune securizată asigură identitatea site-ului web (pe baza informațiilor furnizate de organizația de certificare) și schimbul criptat de informații între site-ul web și browser-ul tău. Criptarea este furnizată printr-un certificat SSL instalat pe site-ul web. Când se trimit informații către site-ul web, acestea sunt criptate în calculator și decriptate în site-ul web. Astfel, informațiile nu se pot citi sau falsifica în timpul trimiterii, asigurând confidențialitatea datelor transmise.

Acces securizat pe niveluri de administrare

Fiecărui operator care se ocupă de administrarea magazinului i se poate atribui un anumit nivel de acces. Astfel pot fi create conturi pentru procesarea comenzilor, marketing, SEO, administrarea produselor, administrator, dar și conturi cu acces personalizat. În funcție de tipul contului, vor fi afișate doar anumite secțiuni din site, iar informația va fi personalizată.

Vulnerabilitate zero

Verificarea manuală a codurilor sursă necesită foarte mult timp, este predispusă la erori și duce la creșterea costurilor, de aceea While1 îți oferă soluții de verificare automată. Prin verificări automate ai protecție împotriva înserării de coduri (XSS sau SQL injection) în site care ar putea fi folosite pentru extragerea informațiilor confidențiale.