188566_1647265941301_1621187_nIulian Marinescu – Russian Shop
“Am lucrat timp de 5 ani pe o alta platforma , dar la un moment dat am avut nevoie de ceva mai mult mai personalizat, doream sa am o singura platforma, atat pentru magazinele fizice cat si pentru magazinele online. Am ales While si sunt multumit de acest produs, chiar daca inca nu am experementat toate posibilitatile acestei platforme! Recomand cu incredere tuturor celor ce vor sa minimalizeze costurile si sa creasca eficienta!”

Madalina Stanescu – 3pitici.ro
“La 3Pitici ne straduim sa oferim clientilor nostri cea mai facila si intuitiva experienta online de aceea ne-am dorit o platforma avansata, care sa raspunda nevoilor noastre. In acest sens, suntem foarte incantati de resursele puse la dispozitie de platforma While1, de nenumaratele facilitati care ne usureaza activitatea zilnica si ne eficientizeaza procesele de lucru. In acelasi timp, ne bucuram ca beneficiem de suportul unor adevarati profesionisti in comertul online, oameni care inainte de a te privi ca pe un client, te trateaza ca pe un prieten, dispusi sa te ajute oricand cu sfaturi si solutii pentru succesul afacerii tale.

Madalin Durca, Manager AdevarulShop.ro
Ecommerce-ul este industria cu cea mai rapida dezvoltare din ultimii ani. Ca atare, pentru a tine pasul, antreprenorii au nevoie de o solutie stabila, precisa si corect executata. Multe business-uri cu produse excelente nu reusesc sa se ridice la inaltimea asteptarilor clientilor lor din cauza unei abordari simpliste din trecut: “Ne trebuie un site!”. O solutie de ecommerce gresit proiectata sau care necesita o intretinere foarte costisitoare ulterior, nu e o solutie. Am inceput colaborarea cu echipa While din dorinta de a avea o solutie “Plug & Play” – vanzari, gestiune si contabilitate, in acelasi loc. Pe parcurs insa, experienta in ecommerce a echipei While s-a dovedit a fi un mare plus, rezultatele aparand la scurt timp dupa lansare. Multe dintre procesele consumatoare de timp au fost eliminate, astfel incat marketing-ul si concentrarea pe clienti ocupa acum o pondere importanta in activitatea noastra. Solutia While este departe de a fi una “Plug & Play”, mai degraba este una “Plug & Win” pentru orice magazin online.

Carmen Craciun, Partener www.bikezone.ro
”In 2013 cautam, pentru Bikezone, o platforma care sa ne indeplineasca urmatoarele cerinte: sa contina functionalitatile disponibile pe marile site-uri de ecommerce din Romania, sa fie integrabila cu toate gadget-urile de online marketing, sa fie integrata cu contabilitatea primara a firmei si sa poata genera rapoarte utile. Platforma While1 ne-a oferit in plus: o echipa profesionista si proactiva! Mereu in pas cu tot ce e nou in domeniu si prompti in oferirea de suport post-implementare.
Felicitari baieti! Multumim si succes in proiectele viitoare!”

Violeta, Website Manager www.educlass.ro
La debutul in ecommerce, am ales o solutie cu pret foarte mic, asa cum probabil cei mai multi antreprenori sunt tentati sa aleaga, fara sa stiu ca pe parcurs avea sa devina o solutie foarte scumpa si dificil de gestionat. Dupa un an, am trecut la o alta solutie, insa si aceasta s-a dovedit a fi un fiasco prin prisma faptului ca foarte multe dintre procese – gestiune, logistica, contabilitate, preturi – erau gestionate separat de platforma, ceea ce a dus inevitabil la erori care s-au transformat in pierderi.
In martie 2013 am ales platforma While si pot spune ca am primit mai mult decat ma asteptam. Mai mult, echipa de profesionisti While mi-a dat solutii pentru probleme la care nu ma gandisem, totul in mod eficient si scalat pe domeniul de activitate al magazinului meu.
Astazi, am o platforma care imi ofera:
– Procesarea unei comenzi in cateva secunde
– Stocuri actualizate in timp real
– Contabilitate primara
– Urmarirea incasarilor
– Newsletter si instrumente de marketing automate
– Transmiterea datelor in timp real cu clienti, furnizori si terti
– Centrala VOIP integrata.
– Optimizarea costurilor prin gestionarea unui numar mare de comenzi cu un numar redus de angajati.
In plus, cifra de afaceri a magazinului meu s-a triplat fara sa fie nevoie de investitii suplimentare in marketing.