Despre noi

Suntem While1 Software

Fondată în 2014 în România, While1 Software este o companie de dezvoltare SaaS cu o viziune globală asupra nevoilor afacerilor, având o vasta experiența in ecosisteme eCommerce și comunicații de voce VoIP. Asistăm companiile să răspundă așteptărilor inteligente ale clienților de astăzi prin intermediul platformelor noastre de backend automatizate, While1 Shop și While1 Voice. Indiferent de ceea ce vindeți online, te vom ajuta să-l vinzi mai bine. Indiferent de nevoile tale de comunicare, te vom ajuta să îți gestionezi apelurile globale cu ușurință.

Despre noi

Expertiză de dezvoltare software cu o abordare DevOps, fiind susținută de o înțelegere profundă a mediului de eCommerce. While1 Software a început să abordeze nevoile de afaceri online prin furnizarea de rezultate pentru ei înșiși, în primul rând, fondatorii companiei începând ca antreprenori eCommerce, dezvoltând și menținând diverse magazine online de succes. Astfel, am început să înțelegem că un sistem backend durabil și bogat te menține cu un pas înaintea celorlalți.

Dezvoltare continuă

Prin testarea și îmbunătățirea continuă, produsele noastre vedetă au ieșit la lumină ca soluții deja mature și agile, pentru a permite clienților noștri să își intensifice și productivitatea afacerii. Platforma While1 Shop i-a ajutat pe clienții noștri să obțină rezultate impresionante și, prin urmare, să căștige recunoașterea industriei de eCommerce, obținând numeroase premii de specialitate. Ne angajăm să creștem în fiecare zi împreună cu proiectele noastre, fiind în același timp deschiși la feedback și capabili să îndeplinim pe deplin cerințele care se potrivesc cu realitatea de afaceri a clientului nostru.

Ce livrăm

Echipa noastră multi-disciplinară are o vastă experiență în dezvoltarea de software, fiind capabilă să ofere diverse servicii suplimentare pentru o asistență completă: integrare inteligentă terță parte, consultanță specializată, cloud hosting, e-mail marketing, management de proiect, dezvoltare personalizată la cerere, replatforming, recuperare în caz de dezastru, planuri adaptate pentru continuitatea afacerii și multe altele. Asistența pentru clienți și actualizările în curs reprezintă o bază solidă pentru ceea ce oferim, asigurând continuitatea și soliditatea platformelor noastre, astfel încât acestea să nu îmbătrânească niciodată. Construim și dezvoltăm relații pe termen lung cu clienții noștri, mărturie stând multitudinea de proiecte active pentru care asigurăm mentenanță.